Beeld © Instagram @dralexgeorge

Love Island-ster Alex George 'gebroken' na overlijden broertje

25 juli 2020 14:14

Alex George, bekend door het vierde seizoen van de Engelse 'Love Island', deelt op Instagram een aangrijpend bericht met zijn volgers. De dokter is onlangs zijn jongere broertje onverwachts verloren en schrijft 'gebroken' te zijn van het nieuws.

"Ik kan niet geloven dat ik dit bericht schrijf"

'Ik kan niet geloven dat ik dit bericht schrijf', plaats de realityster bij een foto met zijn jongere broertje. Llŷr zou volgende maand beginnen aan een opleiding tot dokter, waar hij volgens Alex helemaal thuis zou horen. 'Ik hou zoveel van je Lr, de vriendelijkste en meest zorgzame ziel', herdenkt hij hem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we deze Love Island-deelneemster weer terug in de villa?

Volgens de Love Island-deelnemer kampte zijn jongere broertje al langere tijd met mentale problemen. 'Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel pijn dit ons doet. We zijn gebroken als een familie, we houden ontzettend veel van je en missen je zo erg. Rust in vrede onze jongen.'

Veel fans leven met hem mee onder de post, zo ook de andere Islanders. 'Het spijt me om te horen Alex', schrijft We Nelson onder het hartverscheurende bericht. Rosie Williams voegt toe: 'Oh nee Alex! Dit is zo vreselijk. Het spijt me zo diep uit mijn hart. Ik stuur je alle liefde ter wereld.' Ook Samira Mighty, die in hetzelfde seizoen verscheen als Dr. Alex, wenst hem veel sterkte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het nieuwe seizoen van Love Island start op déze datum

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!