Jordy uit De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Jordy uit De Bachelorette slaat alsnog BN'er aan de haak

25 juli 2020 15:32

Jordy Jamal (25) verliet het Zuid-Afrikaanse avontuur helaas zonder Gaby Blaaser (34), maar de 'Bachelorette'-ster kreeg bij thuiskomst wel een heleboel nieuwe volgers erbij op Instagram. Zelfs Gordon (52) is fan van hem.

"Gaby, wat ben jij een stomme doos dat je dit laat gaan"

De zanger pakt na zijn drank- en drugsverslaving nu zijn overtollige kilo's aan. Zo probeerde Gordon vorige maand nog een maagballon, maar dat was geen succes. De 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn'-ster wil daarom de aankomende tijd flink knallen in de sportschool, maar daar heeft 'ie wel hulp bij nodig. De artiest werkt namelijk het liefst met een personal trainer en die heeft hij ook al gevonden: Bachelorette-deelnemer Jordy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joey uit Bachelorette dag na winst gespot met andere vrouw

"Ik heb nog één roos over dus ik hoop dat 'ie hem aanneemt", grapt de zanger op Instagram tijdens de sessie. "Gaby, wat ben jij een stomme doos dat je dit laat gaan."

Joey kreeg de laatste roos van Gaby in De Bachelorette. Maar wat gebeurde er ná de grote finale? Louisa Janssen stapte in de auto richting Breda om verhaal te halen bij Niek, die tweede werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Déze man steelt het hart van Gaby en wint De Bachelorette

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!