Beeld © Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner springt uit de ban en geeft dochter paard van 2 ton

26 juli 2020 15:41

Kylie Jenner (22) heeft dochtertje Stormi voor haar tweede verjaardag wel een héél bijzonder cadeau gegeven: haar eigen paard. Natuurlijk is alleen het beste van het beste goed genoeg voor de realityster en daarom komt het edele dier helemaal uit... Nederland.

"Haar ouders hebben ervoor gezorgd dat hun dochter de kostbaarste pony heeft die er bestaat"

Wie zijn zoon of dochter binnenkort net zo'n paard cadeau wil doen als Kylie, moet wel even diep in de buidel tasten. Het dier heeft de Jenner-telg namelijk zo'n 200.000 euro gekost, en daar zitten de vervoerskosten van 10.000 euro nog niet eens bij.

Frozen, zoals het beestje heet, is afkomstig van Stal Wilten, waar eerder Big Bang-actrice Kaley Cuoco ook al eens haar portemonnee trok. Er komen regelmatig sterren over de vloer, zo is onder andere Danny Froger er vaak te vinden. De stal in kwestie is namelijk van zijn zwager.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner wil dat kleine Stormi voor altijd klein blijft

Aan RTL Boulevard laat de zanger weten dat de pony inderdaad van hen afkomstig is, maar dat ze het dier niet rechtstreeks aan Kylie hebben verkocht.

'We hebben nieuws dat hij nu in LA is en een heerlijk leven leidt bij een lief, klein meisje. Haar ouders hebben ervoor gezorgd dat hun dochter de kostbaarste pony heeft die er bestaat', schrijft de stal op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner ontkent te hebben gelogen over haar vermogen

De bekende familie heeft op het moment hun handen vol aan Kanye West. Ze vrezen dat hij weer in een manische periode zit nadat de rapper afgelopen week een aantal bizarre uitspraken deed.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!