Beeld © ANP

Elon Musk ontkent: 'Had geen affaire met Amber Heard'

27 juli 2020 04:37

Er is niets gebeurd tussen Elon Musk (49) en Amber Heard (34) toen de actrice nog getrouwd was met Johnny Depp (57). Dat verklaarde techondernemer dit weekend in een interview met de 'New York Times'.

"Ik heb absoluut geen affaire met Amber gehad toen ze met Johnny getrouwd was"

Hij reageert daarmee op aantijgingen van Depp tijdens de rechtszaak van de acteur tegen The Sun, die momenteel in Londen loopt. De Pirates Of The Caribbean-ster klaagt de krant aan voor smaad in een artikel uit 2018, waarin hij een vrouwenmishandelaar wordt genoemd omdat Heard hem van huiselijk geweld tijdens hun huwelijk beschuldigt. Tijdens de zittingen afgelopen week gooiden de exen flink met modder, en kwam ook de vermeende affaire aan bod.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Amber Heards zus smeekte haar niet met Johnny Depp te trouwen

"Ik heb absoluut geen affaire met Amber gehad toen ze met Johnny getrouwd was, daar is niets van waar", aldus de Tesla-topman, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij wel iets met de actrice had ná het huwelijk. Ook speculaties over een trio met Heard en Cara Delevingne verwijst hij naar het rijk der fabelen. "Dat is nooit gebeurd. Mensen denken altijd dat de verhalen veel sappiger zijn dan ze zijn."

In de zaak werd ook een sms voorgelezen van Depp aan Heard, waarin de acteur dreigt Musks genitaliën af te snijden. Daarover grapt de ondernemer in het interview: "Als Johnny nog een kooigevecht wil aangaan, dan hoor ik het wel." Toch heeft hij ook nog serieuzer advies voor de exen: "Ik zou ze aanraden om de strijdbijl eens te begraven en allebei verder te gaan met hun leven."

In de video hieronder zie je meer details over de spraakmakende rechtszaak.

'Amber Heard stapte met voorbedachte rade in huwelijk met Johnny Depp'

06:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!