Johan Derksen Beeld © ANP

Johan Derksen over Veronica Inside: 'Enige verbetering'

27 juli 2020 09:46

Een goede maand na de laatste uitzending van 'Veronica Inside' weten we nog steeds niet of Wilfred Genee (53), René van der Gijp (59) en Johan Derksen (71) nog met elkaar in de studio gaan zitten. Johan Derksen vertelt aan 'Radio Rijnmond' dat de onderhandelingen volop in gang zijn.

"Ik ben nog niet zo ver dat ik zeg: ik ga er weer glimlachend zitten"

Het leek vlak na de spraakmakende racisme-uitzending van Veronica Inside over en sluit voor het programma. Toch lijkt het maar een kwestie van tijd tot de drie heren weer aan dezelfde tafel zitten. "John de Mol betaalt heel veel, dus hij bepaalt ook heel veel", zegt Johan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Johan Derksen hoeft geen ander tv-programma na Veronica Inside

De laatste tijd heeft Johan zowel met de directie van Talpa als Wilfred Genee om de tafel gezeten. Er zit wel schot in de zaak. "Ik ben nog niet zo ver dat ik zeg: ik ga er weer glimlachend zitten. Ik heb toch wel mijn bedenkingen. En ik moet even wachten tot mijn vriend René van der Gijp weer terug is uit Ibiza, dan gaan we nog een keer met z’n drieën zitten", vertelt Johan.

Dat klinkt al een stuk anders dan na de uitzending over racisme. Toen waren zowel René als Johan namelijk witheet en noemden ze Wilfred een 'geweldige lul'. RTL Boulevard zocht de drie heren op vlak na die aflevering. Toen leek het er echt op dat het doek was gevallen voor het programma. De heren hadden geen goed woord over voor Wilfred. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Wilfred Genee en Johan Derksen over huwelijk René van der Gijp

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!