Beeld © AVROTROS

Nieuwe WIDM-teaser geeft meer weg over jubileumseizoen

27 juli 2020 11:31

Het jubileumseizoen van 'Wie is de Mol?' komt steeds dichterbij. Laatst maakte 'AVROTROS' bekend dat het seizoen vanaf 5 september op televisie te zien is. Een nieuwe trailer geeft nu nog meer details weg.

Op het officiële Instagram-account van Wie is de Mol? is een nieuwe teaser te zien, met nieuwe hints over de inhoud van het jubileumseizoen. Zo horen we drie oud Mollen, namelijk Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol, cryptische hints geven. 

Ook staat er in beeld dat oud-kandidaten één tweede kans krijgen om de Mol te ontmaskeren. Spelen ze het spel dit keer anders? In het prachtige Italië starten zij hun zoektocht naar de Mol. Wie de tien kandidaten zijn, is de grote vraag. Anders dan voorgaande edities blijven de kandidaten voor elkaar en voor het publiek geheim totdat het spel is begonnen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Verraadt dit deelname van Nikkie de Jager aan extra WIDM-seizoen?

Voor dit extra jubileumseizoen ter ere van het 20-jarig jubileum van het programma, strijken de kandidaten neer in Toscane. Hier ligt de oorsprong van de Renaissance, wat letterlijk ‘wedergeboorte’ betekent. De ideale regio voor tien oud-deelnemers om, met de wetenschap van toen, opnieuw jacht te maken op de Mol. Ze beginnen aan het spel in Val d’Orcia, een streek in Midden-Italië. Tijdens hun zoektocht naar de Mol gaan ze langs de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de reuzen van de Renaissance: Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci. 

Begin dit jaar werd het twintigste seizoen uitgezonden en werd een speciale extra reeks vanwege het jubileum aangekondigd. De opnames daarvan vonden al voor de coronacrisis plaats. Het seizoen is vanaf 5 september te zien op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!