Beeld © ANP

Ronnie Flex komt tot inzicht: 'Ik ben geen barbaar'

27 juli 2020 12:24

Ronnie Flex (28) heeft via Twitter zijn ongenoegen geuit over hoe de wereld met dieren omgaat. Hij heeft genoeg van al het dierenleed en roept zijn volgers onder anderen op om niet meer naar de dierentuin te gaan.

"Ga niet meer naar de dierentuin"

'Ga niet meer naar de dierentuin', begint Ronnie op zijn Twitter. Daarna roept hij zijn volgers ook op om niet meer naar het dolfinarium te gaan. 'Spendeer daar geen euro meer aan.' 

'Honden zijn de enige dieren die echt graag met mensen willen zijn', gaat Ronnie door. Hij is dan ook van mening dat alle andere dieren gewoon vrij rond moeten lopen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ronnie Flex herhaalt uitspraken Akwasi en ligt ook onder vuur

Nadat Ronnie zijn volgers oproept om niet meer naar de dierentuin te gaan, steekt hij ook zijn hand in eigen boezem. 'Ik ben ook schuldig aan alles', begint hij. 'Bont dragen, leer dragen, vlees eten.' Daarom wil hij het vanaf nu anders gaan doen. 'Ik ben geen barbaar. Niemand hoeft dood voor mijn luxe en comfort', sluit de rapper af.

Een tijdje terug werd Ronnie Flex nog genomineerd voor de titel 'Dom Bontje'. De rapper werd samen met prinses Beatrix, presentator Wilfred Genee en stylist Bastiaan van Schaik genomineerd voor de 'prijs' die anti-bontorganisatie Bont voor Dieren jaarlijks uitreikt aan bekende Nederlanders die bont dragen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ronald de Boer over wat hij echt vindt van schoonzoon Ronnie Flex

Onlangs was Ronnie nog zeer openhartig over zijn wietverslaving en vaderschap, zoals te zien is in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!