Beeld © ANP

Ziekenhuisbezoek eindigt in domper voor NikkieTutorials

27 juli 2020 19:40

Het is geen fijne dag voor Nikkie de Jager (26). De make-upgoeroe ging naar het ziekenhuis voor een check-up, maar ging de deur uit met slecht nieuws.

"Zo klaar met mijn lichaam op dit moment"

Wat een domper voor Nikkie. De YouTuber lijdt aan een chronische darmziekte en krijgt daar medicijnen voor. Toen ze naar het ziekenhuis ging, kreeg ze te horen dat ze zwaardere medicatie zal moeten gaan nemen. Op Twitter laat ze weten hoe vervelend ze dit vindt. 'Als je een darmziekte hebt, zal je blijkbaar geleidelijk zwaardere medicatie moeten krijgen', aldus Nikkie. 'Zo klaar met mijn lichaam op dit moment.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verraadt dit deelname van Nikkie de Jager aan extra WIDM-seizoen?

Hoe balen het ook is, Nikkie krijgt wel steun onder haar post op Twitter. 'Net als bij de andere drempels die je overkomen bent, zul je ook dit overwinnen', laat eentje weten. 'Het komt wel goed', aldus een ander. 'Houd hoop', spreekt er eentje haar moed in. Eerder dit jaar was er wel een hoogtepunt voor Nikkie. De YouTuber was gevraagd als presentatrice van het alternatieve Eurovisiesongfestival. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!