Beeld © ANP

Jandino Asporaat creëert eigen stad op Curaçao

27 juli 2020 21:33

Jandino Asporaat gaat zijn dromen achterna en gaat over drie jaar een nieuwe stad op Curaçao bouwen, dat maakte hij maandag bekend op Instagram.

"Als kind was ik altijd al een dromer"

"Als kind was ik altijd al een dromer. (...) Zoals vele van jullie al weten, is mijn droombaan architect. Complete buurten creëren lijkt mij echt geweldig, maar zoals bij vele dromen kost het tijd voor ze uiteindelijk uitkomen of zoals in vele gevallen komen ze helemaal niet uit", schrijft Jandino bij een foto van zichzelf in een stuk ongerepte natuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jandino komt met coronabenefiet voor de Antillen

Geduld is volgens Jandino het sleutelwoord. "Het is toch grappig hoe God werkt. Soms willen wij dingen en wel nu meteen, maar dan zegt God: 'wacht even en heb geduld, ik geef het aan je zodra je er klaar voor bent.' Dat betekent dat jij jezelf moet gaan voorbereiden op wat komen gaat en dat is dus precies wat ik de afgelopen jaren heb gedaan", aldus Jandino.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jandino Asporaat wil weer in shape komen

In samenwerking met een woningcorporatie en een energiebedrijf gaat de cabaretier op een gebied met een oppervlakte van 132 hectare New Korsou bouwen. De belangrijkste pijlers van de stad zijn volgens de plannen "digitalisering, duurzaamheid, inclusiviteit en educatie." Er wordt als alles volgens plan verloopt in 2023 begonnen met de bouw van de nieuwe stad.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!