Beeld © Getty Images

'Joe Jonas en Sophie Turner vernoemen baby naar GoT-personage'

28 juli 2020 09:51

Het 'Game of Thrones'-koninkrijk is uitgebreid en heeft een nieuwe erfgename erbij: Sophie Turner (24), die Sansa Stark speelde in de show, heeft haar eerste kindje gekregen. Zij en man Joe Jonas (30) hebben hun dochter zelfs vernoemd naar de serie.

"Dat is gewoon zo cool"

Het stel zou hun pasgeboren dochter namelijk Willa hebben genoemd. In de serie zijn er twee personages die dezelfde naam dragen. Eén daarvan is een wildling die in twee afleveringen van seizoen 5 te zien is. De andere Willa verschijnt in seizoen 8 als een dienaar van Winterfell, die trouw is aan House Stark. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sophie Turner verwelkomt eerste kindje met Joe Jonas

Logischerwijs gaan de fans van Game of Thrones op social media los dat Sophie koos voor deze speciale naam. 'Dat is gewoon zo cool', vindt er eentje. Een ander noemt het 'een directe referentie aan GoT, oftewel aan A Song of Ice and Fire. Van harte!'

Sophie en Joe bevestigden via een woordvoerder aan het tijdschrift People dat ze ouders zijn geworden: "Ze zijn verheugd te melden dat hun baby is geboren." De naam Willa is nog niet bevestigd, maar de doorgaans goed geïnformeerde sites TMZ en JustJared schijnen  vrij zeker te weten dat het meisje echt zo heet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joe Jonas en Sophie Turner brengen ode aan overleden hond

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!