Beeld © Getty Images

Britney Spears onder de henna-tatoeages: 'Schreeuw om aandacht'

28 juli 2020 12:36

Britney Spears (38) komt haar vrije tijd doorgaans goed door met leuke filmpjes en modeshows op Instagram, maar toch lijkt nu de verveling ook bij haar te hebben toegeslagen. De 'Piece of Me'-zangeres besloot haar creativiteit op de proef te stellen en ging helemaal los met een potje henna-inkt. En niet voor het eerst denken haar fans dat er meer speelt dan een onschuldige kliederpartij.

"Ik denk dat ik gewoon om aandacht schreeuw"

'Ik heb me compleet laten meeslepen door henna', grapt Britney op Instagram. In de foto's is de zangeres te zien met een heleboel witte henna-tatoeages over haar hele lichaam. 'Ik weet niet zo goed wat ik probeer te bereiken met die hand op mijn heup', schrijft ze over haar poseerhouding. 'Ik denk dat ik gewoon om aandacht schreeuw.' Met dat laatste lijkt ze te verwijzen naar fans die denken dat haar recente Instagram-posts een schreeuw om hulp zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney Spears ziet haar kinderen wél nog gewoon'

Die enorme focus op Britneys welzijn wordt ook duidelijk uit de reacties onder de henna-kiekjes. 'Maakt ze zichzelf nou belachelijk met haar caption of lijkt dat alleen maar zo?' vraagt één volger. 'Je hebt onze belangstelling, Britney. We zien en horen je!' verzekert een andere fan haar. 'Ik hoop dat het goed met je gaat', 'Dit lijkt niet eens op Britney' en 'Wat hebben ze je aangedaan?' is slechts een greep uit de andere ongeruste reacties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Broer Britney Spears vertelt hoe het écht zit met zijn zus

Britneys fans zijn er al een lange tijd van overtuigd dat de zangeres tegen haar wil wordt gedwongen van alles te doen. In de video hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!