Beeld © ANP

André en Roxeanne openhartig over hun eerste ontmoeting in jaren

29 juli 2020 08:06

De jarenlange ruzie tussen broer en zus is bijgelegd. Afgelopen vrijdag sloten André (26) en Roxeanne Hazes (27) elkaar voor het eerst sinds vijf jaar in de armen voor de deuren van zijn villa in Berkel en Rodenrijs. 'Privé' doet er nu verslag van.

"We hebben een heerlijke middag gehad"

Nadat niemand minder dan Monique de eerste stappen richting een verzoening zette door sinds de Holland Zingt Hazes-concerten in maart contact te onderhouden met Rox, is het grote moment eindelijk daar: de Hazes-telgen hebben elkaar voor het eerst weer in levende lijve gezien. André biechtte eerder al op dat hij weer contact heeft met zijn oudere zus en nodigde haar vorige week uit om bij te praten. 

"We hebben een heerlijke middag gehad", vertelt Roxeanne daarover. "Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes bevestigt: 'Heb weer contact met Roxeanne'

Door de kinderen hebben de gezinnen vanaf nu weer contact met elkaar. "Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via Whatsapp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen. Dat raakte mij wel. Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem, beiden zijn ze gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk, heel fijn.”

André is helemaal weg van zijn neefje Fender. "Hij lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes." Ook vertelt hij hoe blij hij is dat het contact weer hersteld is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne, Fender en André praten elkaar bij via FaceTime

Hoe groot de rol is die de kleine kinderen spelen in dit verhaal, wordt duidelijk in onderstaande video.

Dit is de belangrijke reden waardoor Roxeanne en Andre weer contact hebben

04:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!