Rick Bradsteder en Gaby Blaaser in De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Zien we Rick Brandsteder volgend seizoen terug als Bachelor?

29 juli 2020 13:13

De Zuid-Afrikaanse zoektocht naar de prins op het witte paard van Gaby Blaaser (34) is definitief ten einde. Woensdag verscheen de laatste aflevering bij Videoland en om dat te vieren blikt presentator Rick Brandsteder (36) terug op het geslaagde seizoen in het dagblad 'Metro'.

"Ik zou wel gek zijn als ik dat liet schieten"

Volgens Rick was De Bachelorette 'een van de mooiste klussen van zijn leven'. Niet alleen Gaby keerde met vlinders in haar buik terug naar Nederland, ook Rick werd verliefd - op het land welteverstaan. "Het leek wel of ik elke dag in een grote dierentuin aan het werk was", vertelt hij vol enthousiasme aan de krant.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

De Bachelorette eindigt met enorme plottwist

Vanwege het succes van het seizoen ligt een tweede reeks in de lijn der verwachtingen. Ook volgens Rick is de kans groot, waarschijnlijk met een Bachelor. Misschien is het Rick zelf wel die op zoek gaat naar de liefde? Hierover zegt hij: "Het lijkt me moeilijk om dat met meerderen te delen. En daarnaast: ik heb nu een superleuk programma als presentator te pakken, ik zou wel gek zijn als ik dat liet schieten. Maar vraag het me nog eens als ik over vijf jaar nog steeds de liefde niet heb gevonden!"

Want single is de presentator nog altijd, al staat hij open voor een nieuwe vrouw in zijn leven. "Het moet wel iemand naar m’n hart zijn. Het moet gewoon gezellig blijven, en dat is toch niet zo gemakkelijk te vinden", legt de zoon van Ron Brandsteder haarfijn uit. "Ik ben nu 36 en heb nog alle tijd. Het is ten slotte wel een heel speciaal iets wat je zoekt, die liefde van je leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser is 'mooier mens geworden' door Bachelorette

Gaby koos tijdens de grote finale voor de Limburgse Joey en liet Niek over met een gebroken hart. Maar wat gebeurde er ná de grote finale? Louisa Janssen stapte in de auto richting Breda om verhaal te halen bij Niek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herken jij 'm? Zó zag Niek uit De Bachelorette er vroeger uit

Het eerste seizoen van De Bachelorette is nu te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!