Marco en Leontine Borsato Beeld © ANP

Hier gaat Marco Borsato naartoe verhuizen

29 juli 2020 16:04

Na de breuk met Leontine (52) bivakkeerde Marco Borsato (53) een tijdje bij zijn moeder Mary (73), maar de zanger gaat het nu in zijn eentje proberen. Hij heeft een penthouse met een prijskaartje van 1,15 miljoen euro in Alkmaar gekocht.

Marco heeft zijn ouderlijk huis verlaten en zal beginnen met het inrichten van zijn nieuwe onderkomen in Alkmaar, blijkt uit de gegevens in het kadaster. Het nieuwe stulpje van de zanger beslaat meer dan 180 vierkante meter mét uitzicht over het water. Bovendien heeft hij er een garage bijgekocht voor ruim 17 duizend euro. Het zal een groot verschil zijn voor Marco, die na de aankondiging van zijn scheiding introk bij zijn moeder Mary in Stompetoren. De voormalige Voice-coach zit met zijn nieuwe huis op slechts tien minuten rijden van zijn ouderlijk huis af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Vrouwen vinden Marco Borsato minder sympathiek na slippertje'

Het is een heftig jaar geweest voor de 'Margherita'-zanger. Marco en Leontine kondigden hun breuk aan na een huwelijk van bijna 22 jaar, waarna hij ook nog eens te kampen kreeg met een burn-out. Daarom besloot hij ook nog eens zijn werk als coach bij The Voice Kids te laten liggen en ook niet terug te keren. Alles over Marco's moeilijke jaar zie je in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!