Beeld © Getty Images

Beckhams nodigen Harry en Meghan uit voor huwelijk zoon

29 juli 2020 17:08

Het belooft een échte royal wedding te worden voor Brooklyn Beckham (21) wanneer hij in het huwelijksbootje stapt met zijn grote liefde Nicola Anne Peltz (25). Daar gaan zijn ouders Victoria (46) en David (46) wel voor zorgen. Het stel heeft namelijk een hele rits beroemde vrienden en zetten prins Harry (35) en Meghan Markle (38) ook op de gastenlijst.

"David en Victoria hebben Harry en Meghan bovenaan hun verlanglijstje staan"

De 21-jarige zoon van David en Victoria zweert binnen de kortste keren zijn eeuwige trouw aan Nicola. Het lijkt erop dat het net zo'n spektakel zal worden als toen Brooklyns ouders zelf trouwden eind jaren 90. "Zijn bruiloft zal één van de grootse trekpleisters ooit worden voor beroemdheden. En dat heeft alles te maken met de connecties van zijn ouders", vertelt een ingewijde aan The Sun. Eén van de grootheden die sowieso aanwezig zal zijn is Sir Elton John. De zanger is namelijk de peetvader van Brooklyn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Brooklyn Beckham deelt nieuwe verlovingskiekjes

De Beckhams zijn ook erg close met de jongere leden van het Britse koningshuis en waren dan ook aanwezig bij de huwelijken van prins William met Kate en die van prins Harry met Meghan. "David en Victoria hebben Harry en Meghan bovenaan hun verlanglijstje staan", gaat de bron verder. "Ze zijn al lang goede vrienden en denken dat hun aanwezigheid de dag nog specialer zal maken (...) Omdat ze zo'n hectische agenda hebben, willen de Beckhams hen zo snel mogelijk vastleggen voor de grote dag." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beckhams vragen Gordon Ramsay als chef voor huwelijk zoon

De tijd zal het leren of Harry en Meghan echt aanwezig zullen zijn bij de bruiloft. De twee zitten in de Verenigde Staten, maar komen nog altijd volop in de Britse pers. De aanleiding dit keer? Het te verschijnen boek Finding Freedom, waarin allerlei onthullingen over het stel naar voren komen. Ook Meghans vader Thomas heeft er lucht van gekregen en heeft erop gereageerd, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!