Olcay Gulsen Beeld © ANP

Olcay Gulsen over kinderen: 'Die komen er niet meer'

29 juli 2020 17:34

Olcay Gulsen tikte vorige week de 40 aan, maar is volgens zichzelf 'een van de weinige vrouwen die het totaal geen probleem vindt om ouder te worden'. Haar leeftijd betekent echter wel dat het kindervraagstuk voor haar is beantwoord. "Die komen er niet meer", vertelt de presentatrice in 'Nieuwe Revu'.

"As ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven"

Volgens Olcay heeft dat echter niet alleen met haar leeftijd te maken. In het interview vertelt ze dat haar klapperende eierstokken al jaren zoek zijn. "As ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven... dat vind ik nogal wat. Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheden voor in", aldus de powervrouw. "Je weet nooit of je in de toekomst spijt krijgt van zo’n beslissing, maar dat vind ik geen reden om het dan maar wel te doen."

Liefdesbaby voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild?

Liefdesbaby voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild?

02:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen tikt de 40 aan: 'Voelt helemaal prima'

Een eigen kindje zit er dan misschien niet in, Olcay is wel stiefmoeder van drie prachtige kinderen van haar vriend Ruud de Wild. Hierover vertelt ze: "Eens in de veertien dagen zijn ze bij ons en dat contact hou ik bewust los en gelijkwaardig. Het is niet aan mij om me met hun opvoeding te bemoeien. Dat doe ik ook niet bij mijn neefjes en nichtjes, die mij vooral zien als een toffe tante. Pa en ma kunnen streng zijn, bij mij mag alles."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen onthult: 'Ik heb mijn tenen laten inkorten'

Na een korte knipperlichtrelatie zijn Olcay en Ruud gelukkiger dan ooit. Er is dan ook zwaar geschut nodig om hen uit elkaar te drijven, zelfs een slippertje zou de presentatrice vergeven. "Ik heb het uiteraard liever niet, maar er zou wel over gesproken kunnen worden", vertelt ze daarover. "Het is me al heel vaak overkomen en ik heb me er zelf ook weleens schuldig aan gemaakt. Nadat ik het deed, maakte ik het trouwens wel meteen uit. Zo eerlijk naar mezelf toe ben ik dan weer wel."