Jethro De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Jethro uit De Bachelorette kreeg doodsbedreigingen na zoen-rel

30 juli 2020 08:32

'Bachelorette'-deelnemer Jethro wist niet wat hij meemaakte toen hij vlak voor de grote finale geen roos kreeg van Gaby Blaaser (34). "Toen ik de ruimte uitliep zag ik mensen van de productie met tranen in hun ogen. Die zagen het ook niet aankomen", blikt hij terug op het Zuid-Afrikaanse avontuur in 'Grazia'.

"Mensen noemden me 'matennaaier'"

Jethro was ervan overtuigd dat hij samen met Joey of Jordy naar de finale zou gaan. Hij was tijdens de opnames oprecht verliefd geworden op Gaby. "Je moet je voorstellen dat wij best wel in een rollercoaster zijn beland. Je komt aan in Zuid-Afrika, je telefoon wordt afgepakt en je zit daar met zeventien onbekende guys", schets hij de situatie in het blad. "Ik had geen vrienden en familie om op terug te vallen, en op een gegeven moment komt alles qua gevoel zo hard binnen. Na alle dingen die ik heb meegemaakt met exen, dacht ik: wow, ik wist niet dat ik dit ooit nog zou gaan voelen. Het was heel intens."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

De Bachelorette eindigt met enorme plottwist

Toch werden zijn gevoelens niet beantwoord. Jethro gooide zijn eigen glazen in door tijdens zijn date met de bachelorette over de 'zoen' tussen haar en Jordy te beginnen. "Toen ik Gaby tijdens de picknick vroeg of ze met Jordy had gezoend, had ik daar geen foute bedoelingen mee. Pas achteraf besefte ik dat ze er wel heel erg op door hamerde", legt hij uit. Volgens Jethro is het op televisie wel behoorlijk uit zijn verband gehaald: "Het is net alsof ze voor de date instructies had gekregen om haar kans te grijpen op het moment dat iets juicy’s zich zou aandringen."

Hoewel Jethro dacht inmiddels de rel achter zich te hebben gelaten, bleek tijdens de verrassende reünie-aflevering dat het bij Jordy nog altijd erg hoog zat. Inmiddels hebben de twee het uitgepraat en Jethro is nog altijd 'hartstikke gek op die gozer'. Toch was het incident voor hem wel een eyeopener. "Je ziet op tv ook niet dat ik heel kwaad ben geweest dat dit gesprek zo pontificaal naar voren kwam. (...) Ik vond het heftig, ik heb na die aflevering serieus doodsbedreigingen gekregen, en mensen noemden me ‘matennaaier’."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek van De Bachelorette haalt uit naar Joey: Ik was betere keuze

In het blad onthult Jethro ook dat hij na De Bachelorette kort een nieuwe vlam heeft gehad, maar de relatie liep al snel stuk 'door alle gekte van het programma'. Jethro: "We konden niet eens samen naar buiten (...)  Nu krijg ik wel een hoop berichten van meiden, ook van oud-deelneemsters van Temptation Island, maar ik doe daar niks mee. Je staat ineens zo in de spotlights, sommige mensen willen daar gewoon op mee liften."

Ook Joey krijgt veel berichtjes op social media, maar dat is nou net de reden dat het tussen hem en Gaby niet werkte. Hoe hij nu terugkijkt op het programma zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy uit De Bachelorette slaat alsnog BN'er aan de haak

Het eerste seizoen van De Bachelorette zie je nu bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!