Beeld © ANP

Roxeanne over unieke periode: 'Fender heeft de tijd van z'n leven'

30 juli 2020 12:03

Het is een bewogen week voor Roxeanne Hazes (27) nu ze na jaren haar broer weer in de armen heeft gesloten. En dat niet alleen. Sinds corona zijn er sowieso veel dingen veranderd voor de zangeres en dat is niet altijd makkelijk geweest. Maar haar kleine mannetje heeft daar niet onder te lijden, laat Rox weten in ‘VIVA’.

"Weet je nog hoe je lacherig de eerste ellebooggroet deed?"

Deze maand, afgelopen 11 juli om precies te zijn, is het alweer twee jaar geleden dat Roxeanne moeder werd van kleine Fender. Het mannetje komt niets tekort, ondanks de coronacrisis. En helemaal nu het contact weer goed is met haar broer André. Gisteren was Fender nog 'zijn week aan het doornemen met z'n grote neef' André Junior via het scherm, wat te zien is op het Instagram-account van Rox. Oom André reageerde op deze video natuurlijk met een hartje, net als menig andere volger.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxeanne en André Hazes sluiten elkaar weer in de armen

De afgelopen tijd heeft Rox nóg meer respect gekregen voor mensen die thuis werken in een klein huis met kleine kinderen. Ze woont momenteel op zeventig vierkante meter met haar verloofde en zoontje en daarom weet ze precies hoe dat voelt. 'Onze zoon maakt een unieke periode in de wereldgeschiedenis mee. Een tijd waar onze kinderen later les over zullen krijgen. Hopelijk nog wel gewoon in een lokaal. Weet je nog hoe je lacherig de eerste ellebooggroet deed? Het eerste vervelende gesprek met je vrienden, omdat ze maar met moeite afstand konden bewaren? De ongemakkelijke blikken in het park naar het stel dat de regels niet zo nauw nam? Het gehannes in de supermarkt?' somt ze op.

Haar spruit krijgt er allemaal maar weinig van mee. 'Fender heeft het zelf natuurlijk niet door, die heeft de tijd van zijn nog relatief korte leven. Papa en mama de hele dag binnen handbereik. Meer rust, reinheid en regelmaat kan bijna niet. Oké, hij krijgt misschien iets vaker een iPad in de handen gedrukt of toch nog maar een doosje rozijntjes zodat wij even een mail af kunnen maken of een belletje kunnen doen. Maar dat zeg ik: de tijd van zijn leven!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes laat zich uit over verzoening André en Roxeanne

Het schrijven en inzingen van liedjes doet ze nog steeds in de studio, want thuis gaat het niet altijd goed. 'Tegenwoordig breng ik liedjes uit waar in de thuis ingezongen achtergrondkoortjes babyfoonruis te ontdekken is.' En FaceTime-interviews plant ze nu maar in als haar mannetje naar bed is, want 'een videomeeting in haar onesie wordt nu geregeld verstoord door een vrolijk zingend ventje'.

'Ik deed ook een live interview op tv, gewoon vanuit mijn woonkamer', gaat ze verder. 'Een huilende Fender gooide toch een beetje roet in het eten. Daar zat ik dan. Ongezien stootte ik Erik aan die als een ware Tom Cruise onder de tafel dook, zich achter de bank verstopte en vervolgens als een rups naar Fenders kamer kroop. 24 uur met een peuter zijn is intens. Maar boos worden kan ik niet, want zo vrolijk en gezellig is Fender nog nooit geweest.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes laat zich uit over verzoening André en Roxeanne

Ondanks alle aanpassingen is ze hartstikke bij met hoe het nu gaat en laat ze weten dat het 'beter dan ooit' gaat. 'Hij slaapt na bijna twee jaar ineens regelmatig (en uit!), eet alles en schiet vooruit qua taal en ontwikkeling. En dan hadden we ook nog eens een prachtig voorjaar. Ons kind heeft nu meer kleur op zijn wangen dan na een vakantie in het buitenland!'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxeanne, Fender en André praten elkaar bij via FaceTime

Zangeres Roxeanne Hazes (27) is verloofd met Erik Zwennes (34). Samen hebben ze zoon Fender (2). De hele column van Roxeanne kun je lezen in VIVA Mama, editie 4.

Deze week sloten de Hazes-telgen André (26) en Roxeanne elkaar na jaren weer in de armen. Zie er meer over in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!