Chantal Janzen Beeld © Chantal Janzen

Melancholische Chantal Janzen: 'Zitten we hier nu wéér?'

30 juli 2020 13:27

Chantal Janzen (41) post er deze week lustig op los met jaloersmakende kiekjes van haar gezinsvakantie. Dat ze het gezellig heeft met haar mannen, dat blijkt wel. Ze staat namelijk keer op keer stralend op de foto. Vandaag blikt ze terug op de afgelopen jaren én spreekt ze haar blijdschap uit over de kleine Bobby, die haar en manlief Marco altijd een lach op het gezicht bezorgt.

"Fijn hè, zo met z'n allen samen?"

'Zitten we hier nu wéér? Nee, nog stééds', start de presentatrice haar post op Instagram. Ze herhaalt daarmee een gesprekje dat ze een avond ervoor met haar grote liefde Marco Geerartz had. Aan hun blikken op de foto te zien, zijn ze maar wát blij hoe fijn ze het samen hebben met de kinderen.

'Dit zeiden we gisteravond tegen elkaar toen we (weer, of: nog steeds) bij een bepaalde carrousel zaten. Voor het eerst 13 jaar geleden naar Zion te zwaaien, ongeveer 4 jaar later naar James, en 3 jaar geleden dachten we enigszins dat dit toch wel het laatste jaar zou zijn dat we hier op die kapotte stoeltjes in de hitte zouden zitten', schrijft ze bij haar post op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen viert vakantie en geniet van haar jongens

Ze gaat verder: 'Maar daar kwam 2,5 jaar geleden toch vrij onverwacht verandering in. 'Oh god, daar zitten we weer hoor, over een jaar', zeiden we toen. En ja, daar zaten we dus weer gisteravond. Of dus: nog steeds. En ondanks dat we deze draaimolen kunnen dromen, en zweten we wat af in die bloedhete zomerzon na het 5e rondje, omdat we bij het weggaan iedere keer een hard huilende peuter mee in de houtgreep moeten nemen, omdat het 'nu écht klaar is', gaat er niets boven dat blije glimmende gezichtje van Bobby. Dankbaar dat we dit kunnen doen en meemaken. Dus we zeiden: 'Fijn hè, zo met z'n allen samen?' En dat is het.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chantal Janzen heeft 24/7 een stylist in huis

Tout bekend Nederland herkent dit en reageert warm op het gelukkige koppel. 'Knapperds!' schrijft Jan Versteegh. 'Lekker setje hoor', reageert Winston Gerschtanowitz. Van onder anderen Herman den Blijker, Olcay Gulsen, Bibi Breijman en Manon Meijers ontvangt ze een rits aan hartjes onder haar post. 

Het komt niet alleen door haar heerlijke vakantie dat Chantal zo straalt. Leco geeft in de video hieronder de make-uptips weg die haar ook een handje helpen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zoontje Chantal Janzen doet zijn moeder feilloos na

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!