Beeld © Getty Images

Ook bij collega-talkshow vertoonde Ellen DeGeneres divagedrag

30 juli 2020 13:34

Ellen DeGeneres (62) was ooit een gevierd televisiepresentatrice, maar sinds luttele maanden ligt die titel onder vuur. De ene na na de ander beschuldiging van onmogelijk gedrag vliegt haar om de oren. Er loopt nu zelfs een onderzoek naar 'toxic' gedrag achter de schermen bij 'The Ellen Show.' Een Australische televisieproducer komt nu met nieuwe onthullingen over het divagedrag van Ellen.

"Je mocht niet naar haar kijken"

Neil Breen presenteerde in 2013 een show genaamd Australia's Today. Toen Ellen zeven jaar geleden bij hem langskwam, werd hem verteld dat niemand ook maar oogcontact met haar mocht maken. "Je mocht niet eens naar haar kijken", zei Neil tegen radiostation 4BC. "We mochten haar ook niet benaderen of tegen haar praten."

Bovendien bepaalde het team van Ellen volledig hoe het interview zou verlopen. Neil noemt de situatie bizar. "Haar werknemers liepen ook op eieren, ze waren bang om iets fout te doen." 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Intern onderzoek bij show Ellen DeGeneres na aantijgingen

De manager van Ellen benaderde Neil destijds en gaf hem niet mis te verstane instructies voor het interview. "Hij zei dat ze binnen zou komen, zou gaan zitten, het interview zou doen en daarna meteen weer wegging." Neil zegt geen idee te hebben of Ellen zelf doorheeft wat er allemaal om haar heen gebeurt. "Omdat we dus niet met haar mochten praten. Ik weet niet of ze een leuk persoon is, of niet. Ik heb geen idee."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ellen DeGeneres aanwezig in miljoenenvilla tijdens inbraak

De discussie over Ellen werd mede aangezwengeld door onze eigen Nikkie de Jager. Zij vertelde bij The Ellen Show over haar coming-out als transgender, maar zei achteraf spijt te hebben omdat de sfeer kil en afstandelijk was. "De volgende keer ga ik gewoon bij Eva (Jinek, red.) zitten", aldus de beautygoeroe.

Een andere Nederlander die ook ervaring heeft met Ellen, is illusionist Hans Klok. In de video hieronder vertelt hij wat hij van zijn gesprek met met de talkshowhost vond.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!