Beeld © ANP

Sander Lantinga reageert op geruchten over miljoenenloon

30 juli 2020 15:31

Samen met Coen Swijnenberg (40) maakte Sander Lantinga (43) in 2015 de lucratieve overstap van 3FM naar Radio 538. Er wordt al jaren gespeculeerd over het salaris dat de radio-dj's binnenkrijgen. Sander vertelt in de nieuwste editie van 'Playboy' of hij echt zo'n enorm bedrag verdient.

"Als we voor het grote geld hadden willen gaan, hadden we dat veel eerder moeten doen"

De Coen & Sander Show is één van de grootste hitprogramma's van Radio 538 en naar verluid krijgen de twee radio-dj's daar dik voor betaald. Volgens de geruchtenmolen krijgt Sander zelfs 2 miljoen euro per jaar op zijn rekening gestort. Maar dat is klinkklare onzin, laat hij weten aan Playboy. "Als dat zo was, dan had ik de vlag uitgehangen", aldus de 43-jarige. Hij laten weten dat hij 'in de verste verte' niet aan dat bedrag komt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga ziet duoschap met Coen Swijnenberg als 'huwelijk'

De som geld had in het verleden best zo hoog kunnen zijn. "Vroeger werden er misschien zulke bedragen uitgekeerd, vóór de Balkenendenorm, toen er nog niet zoveel dj's waren als nu en veel minder zenders", legt Sander uit. "De markt is nu anders, je moet dezelfde taart met veel meer partijen delen. (...) Als we voor het grote geld hadden willen gaan, hadden we dat veel eerder moeten doen. Maar op dat moment was de tijd nog niet rijp, in 2015 wel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sander Lantinga niet op ziekenbezoek bij Coen Swijnenberg

Niet al te lang geleden gingen Coen en Sander nog de hort op voor hun jaarlijkse Das Coen und Sander Fest. In de video hieronder vertellen ze erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!