Kaj en Moïse Beeld © AMP

Kaj van der Voort daagt je uit met bijzonder TikTok-dansje

30 juli 2020 17:49

Gerard Joling en Bas Smit move over, want Kaj van der Voort (24) komt nu ook met een dansje op TikTok en de zanger daagt al zijn volgers uit om mee te doen.

"Maak een duet met mij!"

Kaj van der Voort kan het ook niet laten om zich te verdiepen in de TikTok-gekte en plaatst een dansje op zijn Instagram-account samen met presentatrice Iris Enthoven. De twee dansen precies synchroon en hij daagt al zijn volgers uit om hetzelfde te doen. Dat hij nog best trots is op zijn dansje blijkt wel. 'Van alle markten thuis hoor. Hebben jullie al een TikTok gemaakt op 'Gevangen In Gedachten'? Maak een duet met mij!', schrijft hij bij zijn post.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Moïse Trustfull staat stil bij jubileum met Kaj van der Voort

Zijn volgers doen lekker mee en reageren massaal. 'Ik wil er ook eentje met je maken en met Moïse hehe', zegt iemand. 'Je ziet helemaal dat je hebt meegedaan aan een danswedstrijd' en 'I did en wauw', schrijven er nog een paar bij de video. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kaj van der Voort maakt debuut in Mamma Mia!

Naast zijn dansmoves gaat het in de liefde ook nog steeds heel goed. Deze maand is het alweer vijf jaar geleden dat Kaj van der Voort en Moïse Trustfull aan elkaar werden voorgesteld door Moïses moeder Quinty. Misschien volgt er binnenkort wel een filmpje met zijn grote liefde dus.

En over het tiktokken..hoe hot het ook is, Nikkie Plessen begrijpt de hype rond TikTok niet echt, zoals je ziet in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!