Arda en Amber Beeld © Instagram @arda.trkr

Arda en Amber uit Temptation onthullen geslacht baby

30 juli 2020 21:20

Er is weer een 'Temptation Island'-baby op komst! Dit keer zijn het Arda en Amber die de gelukkige aanstaande ouders zijn en de twee hebben hun volgers verrast door het geslacht van de kleine te onthullen.

"Zien of Baby Türkèr een jongen of meisje is'"

Het kwam als een grote shock voor de fans van Temptation Island dat Arda en Amber niet alleen bij elkaar zijn, maar zelfs samenwonen en een baby verwachten. De tijd begint te dringen, want de kleine komt er al bíjna aan. En om hun volgers niet langer in spanning te houden, hebben de twee besloten om hun gender reveal op Instagram te delen. 'Swipe om te zien of Baby Türkèr een jongen of meisje is', schrijft Arda erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster Amber heeft 'heel moeilijke' zwangerschap

Het wordt een jongetje! Arda en Amber worden direct overspoeld met felicitaties uit de reality tv-wereld. 'Jaaaaa', klinkt een euforische Gianni, die zelf ook een Temptation-baby verwacht met zijn vriendin Melissa. Het duurt nog wel even voordat de kleine komt, want Amber is pas eind december van dit jaar uitgerekend. 

Onlangs schoof Eline aan in Temptation Gossip en daarin onthulde ze onder andere dat ze spijt heeft dat ze met Arda seks heeft gehad op tv.

Temptation Gossip: 'Elke moet zichzelf niet de schuld geven'

06:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!