Beeld © ANP

Demi Moore goudeerlijk over drie gestrande huwelijken

31 juli 2020 03:04

In een interview met radiostation SiriusXM deed Demi Moore een behoorlijk persoonlijk boekje open over haar drie mislukte huwelijken. De 57-jarige actrice bekende dat ze zich jarenlang aanpaste 'om de lieve vrede maar te bewaren'.

"Uiteindelijk ben ik nu vooral heel gelukkig met de persoon die ik ben geworden"

"Iedereen heeft de neiging om zich aan te passen, als dat betekent dat je gezien wordt. Daarmee plaats je jezelf dus op de achtergrond, om maar aan dat ideale plaatje te willen voldoen. Dat is onnatuurlijk, ieder mens heeft zijn eigen wensen en dromen," aldus Demi.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-liefjes Bruce Willis en Demi Moore samen in quarantaine

Van 1981 tot 1985 was de actrice getrouwd met Freddy Moore, wiens achternaam ze tot op de dag van vandaag draagt. In 1987 gaf Demi haar ja-woord aan Bruce Willis, met wie ze drie dochters kreeg. In 2000 ging het stel uit elkaar. Haar laatste echtgenoot was Ashton Kutcher, met wie ze van 2005 tot 2013 getrouwd was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochters Demi Moore spreken zich uit over alcoholprobleem moeder

Ze vervolgt: "Het klinkt heel cliché, maar ik geloof echt dat het een proces is om van jezelf te leren houden. Om jezelf te accepteren en dat goed genoeg vinden. Althans, zo heb ik het ervaren. Uiteindelijk ben ik nu vooral heel gelukkig met de persoon die ik, na vallen en opstaan, ben geworden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!