Beeld © Getty Images

Is Rihanna nu ook lid van de miljardairsclub?

31 juli 2020 14:18

Dat Rihanna (32) een aardig zakcentje heeft verdiend met haar muziek, lingerielijn en make-up, is breed uitgemeten. Maar de zangeres zou zich met het uitbreiden van haar imperium misschien kunnen voegen bij het elitaire groepjes miljardairs in Hollywood.

"Het merk is een gigantisch succes"

Wie had gedacht dat het 16-jarige meisje die zo leuk 'Pon de Replay' kon zingen binnen 15 jaar een miljardairstatus kon bereiken? Rihanna heeft de microfoon, kekke outfits en hoge hakken in de kast gezet en maakt gigantische stappen als ondernemer. Met de oprichting van Fenty Beauty voegde ze zich al bij de veelverdieners onder de Hollywoodsterren, maar de lancering van Fenty Skin zou haar direct naast Kylie Jenner en Kim Kardashian kunnen plaatsen in het rijtje miljardairs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Rihanna 'heel enthousiast' over nieuwe plaat

"Als we de voorgaande cijfers moeten geloven, zou Fenty Skin van Rihanna de volgende miljardair kunnen maken", vertelt Forbes-schrijfster Pauline Rigby aan Metro. De zangeres had vorig jaar al een geschat vermogen van 600 miljoen en daar kan nog eens een hele hoop poen bijkomen. "Fenty Beauty is naar verluid al 3 miljard dollar waard (...) Het merk is een gigantisch succes (...) Er is geen twijfel mogelijk dat Fenty Skin dat opvolgt en rond de 500 miljoen opbrengt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Je kunt nu létterlijk in de schoenen van Rihanna staan

"Nóg een merk in haar portfolio zal dé drijfveer zijn van haar andere merken, waardoor ze sneller zal verdienen en een hoger geschat vermogen zal vergaren", gaat Pauline verder. Rihanna is deels eigenaar van haar merken en zou tussen de 15% en 50% van de aandelen in bezit hebben. Mocht haar nieuwe dermatologische merk een succes zijn, dan is de kans behoorlijk groot dat Rihanna binnenkort tot de miljardairsclub behoort. 

Heel leuk voor Rihanna dat ze in haar villa de stapels geld kan gaan zitten tellen, maar haar fans zitten in spanning af te wachten tot ze weer eens muziek uitbrengt. In de video hieronder zie je alles over haar volgende plaat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!