Fien Vermeulen Beeld © ANP

Fien Vermeulen legt haar verhaal vast in een boek

31 juli 2020 16:14

Een spannende dag voor Fien Vermeulen (29). De radio-dj heeft deze morgen de cover geschoten van haar eigen boek, een project waar ze al zo'n zeven jaar mee bezig is. 'Ik vind het zo onwijs spannend', deelt ze met haar volgers op Instagram.

"Het liefst zou ik 'm aan jullie allemaal komen voorlezen"

Op Instagram laat Fien trots weten dat haar boek vanaf september in de winkels ligt. 'Ik ben zó benieuwd wat jullie ervan vinden, het liefst zou ik 'm aan jullie allemaal komen voorlezen', deelt ze bij een foto waar ze met een big smile poseert, terwijl ze onder handen wordt genomen door een visagiste.

Vanmorgen vond de grote fotoshoot van het boek plaats. Extra bijzonder is dat de foto is gemaakt door dezelfde fotograaf die Fien een aantal jaar geleden vastlegde zonder haren. 'Mooie ronde cirkel', aldus Fien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Moeders ziekte geeft Fien Vermeulen nieuwe inzichten

Fien geeft al regelmatig lezingen over hoe je een 'survivor' wordt en hoe je met tegenslagen om moet leren gaan. Fien heeft het zelf allemaal meegemaakt toen ze in 2012 te horen kreeg non-hodgkinlymfoomkanker te hebben. Inmiddels is de Qmusic-nieuwslezer al zo'n zeven jaar schoon en om het hoofdstuk af te sluiten komt ze nu met een eigen boek: Het Regent Zonnestralen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Fien Vermeulen neemt WhatsApp-oplichter op de hak

Ondanks haar eigen problemen blijf Fien zich inzetten voor de medemens. Zo schreef ze tijdens de coronacrisis lieve berichtjes aan ouderen, zoals je ziet in de video hieronder.

Sterren in Quarantaine: Fien Vermeulen steekt oma een hart onder de riem

05:21

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!