Monique Smit Beeld © Instagram @moniquesmit_insta

Monique Smit staat stil bij bijzondere levensgebeurtenis

01 augustus 2020 16:09

Voor Monique Smit (31) blijft 1 augustus 2015 altijd een bijzondere datum. Exact vijf jaar geleden werd ze namelijk voor de eerste keer moeder. Op Instagram staat de troste mama stil bij de geboortedag van haar oudste en blikt terug met een aantal feestelijke kiekjes.

"Noah we zijn zo gek op jou"

Volgens Monique was haar mannetje zo zenuwachtig voor de grote dag, dat het pas rond middernacht veilig was om de versiering op te hangen. 'Hij kan niet slapen... Ik ook niet', deelde de zangeres om de tijd te overbruggen gisteravond bij een foto van haar zoontje. 'Wat vliegt de tijd en wat ben je leuk, allerliefste Noah we zijn zo gek op jou (...) Je eerste kind, hij maakte mij mama.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit gebruikt kinderen als proefkonijnen voor nieuw album

Traditiegetrouw zette Monique haar jarige Noah vandaag ook nog in het zonnetje. Elk jaar poseert haar zoon met een ballon in zijn leeftijd en dit jaar houdt hij zich stevig vast aan nummer 5. 'Het liefst tot zo laat mogelijk buiten spelen met vriendjes, voetballen in de tuin, springen op de trampoline, altijd in voor een spelletje en zeer geslaagd dit jaar als trotse, grote broer! We gaan er een gezellige dag van maken', feliciteert Monique haar oudste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Smit snoert moedermaffia de mond op Instagram

Het zijn zware maanden geweest voor de familie Smit. Broer Jan kampt al maanden met een burn-out. Hij verdween uit de spotlights om met het songfestival heel even terug te keren. Maar het gaat langzaam beter:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!