Beeld © ANP

Caroline Tensen presenteert Eén tegen 50 met toegetakeld gezicht

2 augustus 2020 12:12

Caroline Tensen (56) staat vanavond weer op haar vertrouwde plekje: achter de desk van 'Eén Tegen 50'. Toch ziet ze er vanavond wat anders uit dan we haar kennen. Ze heeft namelijk een flinke smakkerd gemaakt met haar e-bike. "Vol op mijn gezicht."

"Leco heeft zich helemaal uitgeleefd"

In een video die RTL op Instagram heeft geplaatst, geeft Caroline tekst en uitleg. "Misschien denkt u thuis: 'Wat heeft die vrouw voor een gek gezicht vanavond'", begint Caroline in de video. "Ik heb hier gestaan met gebroken armen", vertelt ze vervolgens.

"Maar deze hebben we nog niet gehad", vervolgt ze. "Ik ben met mijn e-bike heel hard gevallen, op mijn gezicht." Gelukkig is haar goede vriend Leco altijd van de partij om van iedere situatie het beste te maken. "Leco heeft zich helemaal uitgeleefd."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Caroline Tensen blij met langer haar

Vervolgens is Caroline iedereen die vanavond wellicht flauwe grapjes over haar uiterlijk wilde maken al voor. "Als u thuis denkt: 'Wat zit die vrouw vreemd te knipogen, of zijn de fillers mislukt? Dat is het allemaal niet. Gewoon origineel tand door de lip." 

Vanwege het coronavirus is Eén tegen 100 tijdelijk veranderd in Eén Tegen 50. In de video hieronder vertelt Caroline alles over die keuze.

Caroline Tensen komt met speciale coronaversie Eén tegen 100

05:26

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!