Beeld © ANP

André van Duin blijft het liefst 'gewoon' in Nederland

3 augustus 2020 04:19

Het programma 'Denkend aan Holland' is André van Duin (73) op het lijf geschreven. De komiek blijft namelijk het liefst in Nederland, zo vertelt hij maandag in 'De Telegraaf'.

"Vliegen is geen aardigheid meer"

"Ik ga weleens naar Zuid-Frankrijk, een stedentrip in Duitsland vind ik ook wel leuk en ik ben ooit in Thailand en Amerika geweest. Maar geef mij naar Nederland", aldus de presentator. "Nu helemaal. Vliegen is geen aardigheid meer aan en ik rijd geen auto meer. Dus ben ik gekluisterd aan Nederland."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

André van Duin herdenkt echtgenoot halfjaar na overlijden

Vanwege de coronacrisis vieren veel Nederlanders dit jaar vakantie in eigen land. Van Duin denkt dat het programma, waarin hij met Janny van der Heijden door het land vaart, de populariteit van de boot daarbij een flinke boost heeft gegeven. "We merkten vorig jaar al dat veel mensen het een aanrader vonden om Nederland op het water te ontdekken. Ze schreven dat ze dezelfde routes als wij hadden gevaren. Ik denk dat wij wel hebben bijgedragen aan de vraag. We hebben laten zien dat varen een haalbare kaart is voor iedereen. Bootje huren en gáán."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!