Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Jordy uit De Bachelorette is helemaal klaar met Gaby Blaaser

3 augustus 2020 07:10

Jordy Jahmal kon zijn geluk niet op toen bleek dat Gaby Blaaser (34) hem toch nog een kans wilde geven, nadat ze hem weg had gestuurd in 'De Bachelorette'. Maar nu Gaby gespot is met een andere man, hoeft het van Jordy allemaal niet meer.

"De mazzel"

Onlangs kreeg RTL Boulevard een foto doorgestuurd, waarop Gaby gezellig op het terras zat met ex-coureur Bas Schothorst. De twee lijken het op de foto erg gezellig te hebben. Ook Jordy heeft de beelden gezien en is van een koude kermis thuisgekomen. Waar hij eerst nog dacht aan trouwen met Gaby, lijkt die optie nu onmogelijk. 'De mazzel', schrijft hij bij een post op zijn eigen Instagram-account.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jordy uit De Bachelorette denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser

Jordy ontvangt veel steun van de vrienden die hij gemaakt heeft tijdens de opnames van De Bachelorette. Zo zegt finalist Joey van Herle: 'Hahahah held'. Ook de andere finalist, Niek, reageert: 'Dat ging heel snel van nul naar honderd.'

Toen Jordy pas geleden hoorde dat Gaby hem nog een kans wilde geven, was hij helemaal in de wolken. In de video hieronder vertelt hij dat hij een huwelijk met Gaby zelfs zag zitten.

Jordy uit De Bachelorette denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser

06:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!