Beeld © ANP

Frenkie de Jong houdt coronaproof date night met Mikky

03 augustus 2020 14:59

Frenkie de Jong (23) heeft Barcelona ingeruild voor Ibiza en geniet erop los met zijn vriendin Mikky Kiemeney (22). De influencer plaatst op Instagram liefdevolle kiekjes van haar tripje met de voetballer en doet de harten van haar volgers smelten.

"Mijn hart is officieel gesmolten"

'Date-avondje vastgelegd op camera', schrijft Mikky bij de zoete foto's met haar vriend. Frenkie en de influencer hielden het coronaproof met hun mondkapjes, maar voor een zoenmomentje gingen ze eventjes af. De twee genieten van een welverdiende vakantie op het Spaanse eiland Ibiza en delen regelmatig jaloersmakende momenten op hun social media, tot groot genoegen van hun fans. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mikky Kiemeney viert jubileum Frenkie met oude foto

Het verliefde stel krijgt van alle kanten complimenten van hun vele volgers. 'Mijn hart is officieel gesmolten', vertelt er eentje. 'Wat een schatjes', vindt een ander van het koppel. Frenkie en Mikky worden door sommigen ook omgedoopt tot een 'powerkoppel'. 'Geniet ervan samen', moedigt een ander het tweetal aan. De voetballer en zijn vriendin lijken geen genoeg van elkaar te krijgen, maar Mikky zal Frenkie niet snel ten huwelijk vragen. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!