Robert Doornbos en Chantal Bles Beeld © ANP

Zoontje Robert Doornbos en Chantal Bles moest naar ziekenhuis

03 augustus 2020 15:59

Het was flink schrikken voor Robert Doornbos (38) en Chantal Bles (42). Het stel moest met hun zoontje Josh namelijk naar het ziekenhuis. De kleine man kampte met een virale infectie en moest opgenomen worden, vertelt de oud-coureur op Instagram.

"Wat krijgen jullie klappen zeg"

Inmiddels is het al een stuk beter gesteld met Josh, maar zijn ouders waren behoorlijk van slag. 'Wat ben ik trots op mijn kleine vriendje', schrijft Robert bij een foto van zijn zoontje, die een certificaat van dapperheid heeft ontvangen. De oud-coureur verzekert zijn volgers dat het goed gaat met het jongetje en dat hij 'vandaag alweer naar huis' mag. Het zoontje van Chantal zou een virale infectie hebben gehad, maar welke precies is onduidelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Bles blikt terug op heftige 9 jaar met Robert Doornbos

Roberts volgers hebben met Josh te doen. 'Jeetje, heftig voor jullie', reageert er eentje onder het bericht. 'Wat krijgen jullie klappen zeg', vindt een ander, die refereert naar Robert en Chantals dochter die kanker had. Jada is nu alweer een jaar schoon verklaard, maar kreeg in 2018 te horen een gezwel van twaalf bij twaalf centimeter in haar buik te hebben. Gelukkig gaat het nu beter en kan het stel genieten van quality time met hun kids, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!