Beeld © ANP

Ellie Lust ondergaat metamorfose van Nikkie de Jager

03 augustus 2020 17:53

Dat Nikkie de Jager (26) wel weet wat ze met een make-upkwastje kan doen, is direct te zien in al haar YouTube-video's. De beautygoeroe heeft Ellie Lust (53) daarom onder handen genomen voor Pride Week.

"Jij hebt levens gered"

De metamorfose is niet het enige waar Ellie en Nikkie oog voor hebben. De twee praten eerlijk met elkaar over Pride Week en hoe de coming out van Nikkie er aan toe ging. "Het was af en toe heel donker", vertelt ze. "Het was heel eng. Ik heb echt momenten gedacht: het hoeft niet meer." Uiteindelijk besloot de YouTuber te vertellen dat ze transgender is. "Het heeft me vrijheid gebracht en een stuk minder stress in mijn leven." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager over coming out: 'Ik kon echt van mezelf walgen'

Bovendien was het best lastig voor Nikkie om te verbergen dat ze niet geboren is als vrouw. Zo praatte ze mee 'over menstruatiepijn'. "Dan zei ik: oh ja vreselijk, dat heb ik ook altijd zo erg", legt ze uit aan Ellie. "Ik dacht altijd: dit klopt niet, dit zit niet helemaal goed." Ellie geeft aan 'nooit te hebben getwijfeld' of ze een jongetje of een meisje is, maar heel veel respect te hebben voor Nikkie. "Jij hebt levens gered", vertelt ze tegen de vlogger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterren nemen stokje van NikkieTutorials over in nieuwe video

Nikkie schitterde vorig seizoen in Wie is de Mol?, maar moest vroegtijdig het spel verlaten door de dood van haar broertje. Het lijkt er nu op dat ze een tweede kans zal krijgen. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!