Beeld © ANP

Vrouw Ellen DeGeneres: 'Ik sta achter mijn echtgenote'

03 augustus 2020 20:38

Portia de Rossi steunt haar vrouw Ellen DeGeneres die vanwege het 'onvriendelijke werkklimaat' bij haar talkshow onder vuur is komen te liggen. "Ik sta achter Ellen", deelt de actrice maandag op Instagram.

"Bedankt voor jullie steun"

"Aan alle fans... we zien jullie. Bedankt voor jullie steun", schrijft Portia, die al twaalf jaar is getrouwd met Ellen. Eerder deelden andere sterren al hun steun voor de 62-jarige talkshowhost op social media.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres 'kan niet zomaar stoppen' met talkshow

Oud-medewerkers van Ellens show vertelden vorige maand aan BuzzFeed over de werksfeer. "Het is zo nep allemaal, die vrouw pretendeert aardig te zijn zodra de camera's draaien, maar ondertussen mag niemand van het personeel haar aankijken of aanspreken. Dat komt vooral door de mensen om haar heen, die haar 'beschermen'. Ze vertellen Ellen wat ze wil horen en daardoor heeft ze eigenlijk geen flauw idee wat er zich werkelijk afspeelt op de werkvloer. Maar aan het einde van de rit is het toch de Ellen show, dus zij is en blijft hoofdverantwoordelijk voor de gang van zaken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres klimt in de pen voor 'excuses' aan personeel

Warner Media stelde na het artikel een onderzoek in en Ellen schreef een open brief aan haar medewerkers waarin ze haar excuses aanbood. "Op de eerste dag dat we begonnen heb ik iedereen gezegd dat The Ellen DeGeneres Show een vrolijke, fijne plek moest zijn om te werken. Een plek waar niemand zijn stem verheft en waar iedereen met respect behandeld wordt. Kennelijk is daar iets misgegaan, wat ik heel teleurstellend vind. Dat spijt me enorm. Iedereen die mij kent weet dat ik altijd iets goeds voor ogen heb."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!