Beeld © RTL Boulevard

Josje Huisman roept op tot verzet tegen Belgische coronaregels

04 augustus 2020 13:41

Door de opleving van het coronavirus in België hebben onze zuiderburen nieuwe maatregelen ingevoerd. Maar niet iedereen legt zich daarbij neer. Oud-K3′er Josje Huisman (34) is bijvoorbeeld helemaal klaar met de strenge regels. En nu Antwerpen zelfs een avondklok hanteert, is het genoeg voor de zangeres, laat ze weten op haar Instagram-account.

"Wanneer staan we op in Antwerpen?"

Om een nieuwe lockdown te voorkomen met alle vakantiegangers die naar België trekken, heeft Antwerpen drastische maatregelen genomen. En daar is Josje Huisman het totaal niet mee eens. Via haar Instagram-account roept de zangeres nu alle Antwerpenaren op om op te komen voor hun stad en zich vooral te verzetten tegen de strenge regels.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Josje Huisman geniet van quality time als gezin

Josje Huisman

'Een avondklok. Verplichte mondmaskers. Je buren verklikken op aanraden van de politie…In Duitsland wéten ze dat het op die manier niet de goede kant opgaat. Wanneer staan we op in Antwerpen?' schrijft ze in haar Instagram Story. Volgens haar gaan deze strenge maatregelen echt te ver. In Duitsland gingen eerder dit jaar duizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de maatregelen daar en Josje steekt niet onder stoelen of banken dat ze dat ook in Antwerpen zou willen doen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Josje Huisman slikt haar placenta door

Eerder dit jaar ging Josje zelf ook de straat op, voor de Black Lives Matter-beweging. Menigeen had kritiek op die demonstraties in coronatijd. Daar zei ze toen het volgende over op Instagram: 'Ik vergelijk het zo: als men je zegt dat je voor je eigen veiligheid moet blijven neerzitten in de bus, dan doe je dat. Maar als de buschauffeur plots op de passagiers begint te schieten is het tijd om op te staan.'

Yolanthe Cabau liet haar volgers onlangs nog meegenieten van een coronatest die ze moest doen. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Josje Huisman opent eigen pop-up kledingwinkel

Yolanthe Cabau liet haar volgers onlangs nog meegenieten van haar coronatest. Je ziet het in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!