Ferry Doedens Beeld © ANP/Instagram @levyvanwilgen

Ferry Doedens reageert op exit GTST: 'Ik kwam afspraken niet na'

4 augustus 2020 13:47

Het had zo een verhaallijn in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kunnen zijn, maar het is toch de werkelijkheid: na zijn ontslag in 2015, een succesvolle comeback en een verplichte break na het niet naleven van de coronamaatregelen, gaat Ferry Doedens (30) definitief weg bij GTST. Op Instagram reageert hij op zijn vertrek uit Meerdijk.

"Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest"

'Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten', begint de acteur zijn verhaal. 'Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van.' De coronapandemie is Ferry niet in de koude kleren gaan zitten, vertelt hij verder. Daardoor zit hij al tijden niet lekker in zijn vel.

'Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden definitief

Ondanks dat Ferry het afgelopen weekend de bloemetjes met Gordon buiten zette tijdens een feestje, heeft hij vooral behoefte aan rust. 

Ferry Doedens vertolkt al sinds 2009 de rol van Lucas Sanders, de zoon van Stefano Sanders en Janine Elschot. Nadat hij onlangs voor twee weken de toegang tot de set van GTST was ontzegd, vertelde hij in Goede Tijden, Zomer Tijden enthousiast over wat zijn personage te wachten staat in het nieuwe seizoen. Dat zie je hieronder.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Geluk Lucas en Tiffy komt in gevaar

12:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!