Beeld © ANP

Mascha kijkt in langverwachte update terug op horrorbevalling

4 augustus 2020 17:02

Het is een paar weken na de heftige bevalling van dochter Mila Poppy en Mascha Feoktistova (33) heeft weer de kracht gevonden om haar volgers een update te geven. Nu ze eindelijk met haar man Gregor op een roze wolk zit, heeft ze het dagelijks vloggen en uploaden weer opgepakt.

"De hele kraamtijd is zo anders, omdat we haar niet op een bepaalde manier kunnen vasthouden"

Fans van het eerste uur kunnen hun hart ophalen, want nu Mascha weer vlogs uploadt krijgen ze eindelijk een update over hoe het nu met het jonge gezin gaat. Na een traumatische bevalling van 25 uur, waarbij dochter Mila met een gebroken arm ter wereld kwam, lastte ze even een vlogbreak in. Maar nu is ze terug met maar liefst twee video's per week waarin ze haar volgers uitgebreid meeneemt in de kraamweek.

Heftige weeën op proberen te vangen, naar het ziekenhuis gaan zonder een idee te hebben van wat haar te wachten staat, de eerste tranen: Mascha is bijzonder open en laat nog nét niet de bevalling zelf zien. 

'Ik ga bevallen'

In de beelden die ze maakte vlak vóór de bevalling probeert Mascha haar video te openen terwijl ze de eerste weeën opvangt. "Shit", klinkt het paniekerig. "Het is nu zes uur", zegt Gregor vervolgens. "Om half 5 werd ik zachtjes wakker getikt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha keert terug met vlogs: 'We zijn heel, heel erg kwetsbaar'

'Dit is onze dochter Mila Poppy'

In de volgende video stelt Mascha haar trots voor aan het grote publiek. Net bevallen of niet, ze begint gewoon met filmen vlak nadat ze wakker wordt. "Vannacht is onze lieve dochter geboren. Ze ligt nu naast me." Mascha ziet er behoorlijk rustig uit na de intense bevalling die ze heeft gehad. Later blijkt dat de heftigheid daarvan nog niet helemaal is ingedaald.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova weet niet of dochter ooit nog arm kan bewegen

'Verdrietig'

In een latere vlog lijkt de vlogger steeds meer te beseffen wat zij en haar dochter hebben moeten doorstaan tijdens de bevalling. De eerste kraamtranen vloeien rijkelijk. "Ik ben zo, zo aan het huilen, want ik krijg zoveel lieve berichtjes van mensen." Omdat Mila vanwege haar gebroken arm geen normale babykleding past, heeft Mascha hulp van anderen in moeten schakelen. "Ik vind het allemaal zo lastig. De hele kraamtijd is zo anders, omdat we haar niet op een bepaalde manier kunnen vasthouden. We kunnen haar niet in bad doen, niet douchen. Ik begin nu ook flashbacks te krijgen van wat er allemaal gebeurd is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova deelt mooie en eerlijke foto na bevalling

'Heel veel knuffelen'

Mascha kan in ieder geval rekenen op de steun van haar man Gregor, die de zorg overneemt als zij slaap probeert in te halen. De vader-dochtermomenten worden zorgvuldig vastgelegd en dat levert zoete beelden op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje van Mascha Feoktistova kreeg minutenlang geen adem

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!