Doutzen Kroes: 'Coronavragen kregen ook veel steun'

04 augustus 2020 15:00

Doutzen Kroes (35) krijgt naast veel hoon over de kritische vragen die ze stelde over het coronavirus ook veel steunbetuigingen. Dat schrijft het Friese topmodel op Instagram.

"Ik krijg heel veel berichten van mensen die dankbaar zijn voor mijn post omdat ze dezelfde vragen hebben"

'Ik krijg heel veel berichten van mensen die dankbaar zijn voor mijn post omdat ze dezelfde vragen hebben. Ik ben ook dankbaar voor de positieve berichten van jullie die mijn bericht op die manier interpreteren', zo bedankt Doutzen haar volgers. Ter bewijs voegt ze twee screenshots van positieve berichten toe.

Instagram Stories Doutzen
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sunnery James laat zich uit over heisa rondom Doutzen

Instagram Stories Doutzen

Het model kwam anderhalve week geleden in het nieuws omdat ze zich hardop afvroeg of corona wel op de goede manier zou worden aangepakt. Dat deed ze nadat ze naar eigen zeggen 'urenlang research' had gedaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Doutzen Kroes laat na discutabele post weer van zich horen

Doutzen suggereerde dat media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven in deze donkere tijden. 'Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons? En met 'zij' heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.'

Ook manlief Sunnery nam het gisteren al voor Doutzen op: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!