Jennifer Lawrence lijdt miljoenenverlies op penthouse

5 augustus 2020 03:22

Jennifer Lawrence (29) heeft geen goede zaken gedaan bij de verkoop van een van haar appartementen in New York. Volgens 'Variety' verloor de actrice een kleine zes miljoen dollar op haar penthouse in de Upper East Side.

J-Law kocht het luxe optrekje in 2016 voor maar liefst 15,6 miljoen dollar. Uit gemeentelijke papieren blijkt dat ze het onlangs heeft verkocht voor 9,9 miljoen dollar. De nieuwe eigenaar krijgt daar zo'n 380 vierkante meter aan luxe-appartement voor en nog eens ruim 250 vierkante meter aan dakterrassen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jennifer Lawrence maakt debuut op Twitter

De actrice, die afgelopen herfst in het huwelijksbootje stapte met galeriehouder Cooke Maroney, zette het penthouse een jaar geleden te koop voor ruim 15 miljoen, Dat verlaagde ze eerst met een kleine miljoen, en rond het einde van het jaar haalde ze nog eens 2 miljoen van de vraagprijs af. Het appartement aanhouden was ook een dure grap geworden: de vve-kosten bedragen volgens Variety zo'n 5700 dollar per maand, dat bedrag plus verzekeringen en belasting zou in totaal voor een kostenpost van een ton per jaar zorgen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!