Beeld © Instagram @chelseahouska

Chelsea uit Teen Mom in verwachting van vierde baby

05 augustus 2020 21:37

Het wordt een drukke bende bij Chelsea Houska (28) in huis. De 'Teen Mom'-ster is namelijk in verwachting van haar vierde kindje. Het is de derde keer dat ze een baby verwacht met haar echtgenoot Cole DeBoer.

"De kleine wordt begin 2021 verwacht"

En zo worden het er opeens 6 in huize Houska-DeBoer. Chelsea uit Teen Mom is namelijk in verwachting van haar vierde kindje. De realityster is al een tijdje getrouwd met haar grote liefde Cole en kregen al twee koters samen. 'Nog een DeBoer!' schrijft ze op Instagram om de zwangerschap aan te kondigen. 'De kleine wordt begin 2021 verwacht', vertelt ze erbij. Ook Cole is door het dolle heen: 'De grote finale (denken we): baby nummer 4.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom bevallen van vierde kindje

Chelsea werd een MTV-bekendheid door haar deelname aan 16 & Pregnant, waarin ze beviel van haar oudste dochter Aubree. De inmiddels 10-jarige kreeg ze samen met haar toenmalige vriend Adam, maar hun relatie hield geen stand. Na een knipperlichtrelatie met hem, vond ze de ware liefde in Cole. Samen kregen zij zoontje Watson (3) en dochtertje Layne (1). 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!