Lil' Kleine en André Hazes Beeld © ANP

André: 'Als Kleine mijn zoon was, sloeg ik tanden uit z’n bek'

06 augustus 2020 09:51

André Hazes verdient met zijn 26 jaar geld als water. Desondanks loopt hij er niet mee te koop, zoals een Lil' Kleine (25) bijvoorbeeld wel doet. En daar vindt André het zijne van. "Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek", stelt hij in weekblad 'Nieuwe Revu'.

"Zijn naam zal worden onthouden"

Toch heeft Dré veel respect voor de rapper. "Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als 'normaal zijn' onderdeel is van mijn succes als volkszanger", legt hij uit. "Kinderen die naar shows van rappers gaan en albums luisteren waardoor ze honderd miljoen streams hebben, vinden mij echt niet boeiend, maar alles wat zij doen helemaal te gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

André Hazes krijgt geen genoeg van zoontje op vakantie

Van de gekke acties van Kleine kan hij dan ook wel genieten. André: "Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden." Al is er geen twijfel over mogelijk dat de Hazes-telg zelf ook niet vergeten gaat worden. De zanger is namelijk niet alleen bekend vanwege zijn muziek, maar ook zijn privé-leven ligt regelmatig onder een vergrootglas. Neem bijvoorbeeld zijn ruzie met zusje Roxeanne:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes verrast fans met Engelstalige muziek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!