Caroline Flack Beeld © Getty Images

Caroline Flack liet afscheidsbriefje achter voor vriend

06 augustus 2020 15:10

Op 15 februari van dit jaar werd Caroline Flack, de Britse presentatrice van 'Love Island', levenloos in haar appartement aangetroffen nadat ze zichzelf van het leven had beroofd. Nu komen er nieuwe details naar buiten over haar dood, waaronder haar laatste bericht aan haar vriend, tennisser Lewis Burton (28). Ten tijde van haar dood was ze met hem in een rechtszaak verwikkeld.

"Ik hoop dat Lewis en ik ooit harmonie kunnen vinden"

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis).

Volgens een van de zorgverleners werd er naast haar lichaam een handgeschreven briefje gevonden dat op een tijdschrift op haar salontafel lag. De boodschap daarop luidde: 'Ik hoop dat Lewis en ik ooit harmonie kunnen vinden'. Caroline en haar vriend waren verwikkeld in een ingewikkelde rechtszaak waarin de presentatrice terecht stond omdat ze haar vriend zou hebben mishandeld. 

Hoewel ze het voorval ontkende, leidden de beschuldigen wel tot haar schorsing bij Love Island. De Britse commerciële omroep liet haar vervangen door Laura Whitmore en de presentatrice, die 40 jaar oud is geworden, stond maanden op alle voorpagina's van de Britse tabloids.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Britten willen maatregelen tegen media na dood Caroline Flack

Lewis gaf in het verleden meermaals aan niet achter de vervolging van Caroline te staan en het koppel was dan ook van plan de draad weer op te pakken na de rechtszaak die gepland stond voor afgelopen maart. De tennisser bleef dan ook aan haar zijde tijdens alle ontwikkelingen, ook al mocht het koppel officieel geen contact met elkaar hebben nadat Lewis 112 had gebeld en verklaarde dat Caroline hem probeerde te vermoorden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-ster Alex George 'gebroken' na overlijden broertje

Het nieuws van Carolines overlijden sloeg in het Verenigd Koninkrijk in als een bom. Zo werd een petitie ondertekend door meer dan 850.000 mensen voor strengere wetten voor de media. Verschillende sterren hadden kritiek op de wijze waarop de Britse tabloids schreven over de juridische problemen die Caroline voor haar dood had.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!