Beeld © Getty Images

Foto's: Justin Bieber en vrouw Hailey laten zich opnieuw dopen

06 augustus 2020 15:00

Religie is voor Justin (26) en Hailey Bieber (23) misschien wel het allerbelangrijkste in hun leven. Daarom hebben de twee gezamenlijk besloten zich opnieuw te laten dopen. En wij mogen meegenieten. De foto's delen ze namelijk op Instagram.

"Dit is één van de meest speciale momenten in mijn leven"

Justin en Hailey schuiven hun religieuze overtuigen niet onder stoelen of banken. Op Instagram laat het verliefde koppel zien hoe ze met z'n tweetjes gedoopt worden. 'Dit is één van de meest speciale momenten in mijn leven. We hebben onze liefde en ons vertrouwen in Jezus tegenover onze vrienden en familie verkondigd', laat Justin in het bijschrift weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber zorgde ervoor dat Kanye en Kim weer praten

Het tweetal maakt er het beste van deze zomer en trekt samen door de VS. Hun road trip heeft hen onder andere naar Utah gebracht, waar ze genieten in een luxueus resort. Waar Justin en Hailey precies gedoopt zijn, vertellen ze er niet bij. Misschien maar beter ook, voor het een bedevaartsoord voor Beliebers wordt.

Voor in elk geval Justin is het niet voor het eerst dat hij gedoopt is. In 2017 onderging hij in het zwembad van zijn dominee hetzelfde ritueel, en een jaar daarvoor nog in de jacuzzi van een bevriende basketbalspeler. Of de twee ook direct na hun geboorte gedoopt zijn, is niet bekend. Zowel Justin als Hailey komt uit een gelovig gezin, dus aannemelijk is het wel.

Voor Justin komt de rust van zijn romantische road trip op een goed moment. De zanger werd namelijk onlangs door meerdere anonieme Twitteraars beschuldigd van seksueel misbruik. Hij ontkent stellig en heeft zelfs tegenbewijs geleverd. Je ziet er alles over in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!