Nikkie de Jager in 2019 Beeld © ANP

Nikkie de Jager over extreem ongemakkelijk moment met Lady Gaga

06 augustus 2020 21:49

Nikkie de Jager (26), beter bekend als NikkieTutorials, kreeg na haar coming-out als transgender in januari persoonlijk bericht van niemand minder dan Lady Gaga (34). De superster, die al eens in een make-upvideo van de YouTuber verscheen, stuurde haar een berichtje dat ze ontzettend trots op haar was.

Nikkie kon haar ogen niet geloven en maakte een screenshot voor haar vriend Dylan. Ze stuurde de foto echter terug naar Gaga met de tekst "goedemorgen". De make-upartieste kon toen wel door de grond zakken. Volgens haar dacht Gaga daarna waarschijnlijk dat ze haar niet geloofde. "Het is de waarheid. Je bent de definitie van vriendelijkheid", stuurde de zangeres terug.

"Je bent in elk opzicht mooi. Ik hou van je"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellie Lust ondergaat metamorfose van Nikkie de Jager

Nikkie maakte er vervolgens een grapje van door te vertellen dat ze er een screenshot van had gemaakt zodat ze het kon inlijsten en omringen met kaarsen. "Dat maakte het er helemaal niet weirder van", lacht Nikkie. "Ze reageerde vervolgens niet meer. Ze heeft het wel gelezen, maar reageerde niet. Ik dacht: die leuke connectie die we hadden opgebouwd is nu weg. Ik sprak haar daarna maanden niet meer."

Het gesprek nam daarna nogal een ongemakkelijke vorm aan, zo onthult Nikkie donderdag in haar nieuwste video. In het filmpje laat Nikkie enkele screenshots zien van de berichtjes van Gaga. "Ik ben zo trots op je en heb ontzag voor je", schreef de zangeres. "Je bent in elk opzicht mooi. Ik hou van je."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!