ANP

Gordon over enorme afvalrace: 'Zo lekker dat alles leuker staat'

8 augustus 2020 12:50

De health kick van Gordon (52) werpt z'n vruchten af. De zanger slash ondernemer is inmiddels 11 kilo lichter en dat wordt gevierd met een positieve Instagram post.

"Van de 112.8 naar 101.07 dankzij gezond eten, sporten en de maagballon"

Gordon lijkt zielsgelukkig met zijn gezondere levensstijl. Vol trots laat hij zijn volgers weten dat hij meer dan 10 kilo lichter door het leven gaat. 'Van de 112.8 naar 101.07 dankzij gezond eten, sporten en de maagballon! Helemaal blij', schrijft hij. 'Zo lekker dat alles veel leuker staat en je je beter voelt.' Er is genoeg reden om trots te zijn op deze prestatie. Ondanks dat Gordon al tien maanden clean was, verloor aan het begin van de coronaperiode de controle over zijn drank- en drugsgebruik. 

"Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg", vertelde hij. "Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon verloor controle drank- en drugsverslaving tijdens corona

Gordon had nog heel veel ‘KLM-huisjes’ met drank in huis waar hij zijn toevlucht toe zocht. "Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf." De zanger belde toen ook een oude dealer van wie hij nog een nummer had en bestelde weer drugs. "Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer."

Dat hij nu de weg naar het gezonde leven weer heeft gevonden, betekent niet dat het allemaal van een leien dakje gaat. Gordon had moeite met de maagballon, zoals hij vertelt in onderstaande video. 

Maagballon ligt Gordon zwaar op de maag

01:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!