Giel de Winter Beeld © ANP

John de Mol in de leer bij Giel van StukTV

8 augustus 2020 14:36

Giel de Winter heeft John de Mol de fijne kneepjes van de onlinemedia bijgebracht. Daarover vertelt hij in een nieuwe interviewserie van SLAM!. In de serie mogen journalistiekstudenten onder leiding van Willie Wartaal vragen stellen aan bekende Nederlanders.

In de eerste aflevering staat de StukTV-maker centraal. Hij praat over de burn-out van zijn collega Stefan en over de verkoop van StukTV aan Talpa. Ook vertelt hij over zijn ervaringen met John de Mol. "Ik heb John wegwijs gemaakt in de onlinewereld. Hij heeft mij binnengehaald vanwege mijn kennis. Zo heb ik John de Mol geleerd hoe je op een goedkope manier kan produceren. Ik weet nog goed dat ik voor de tweede keer bij hem kwam en hem liet zien wat Het Jachtseizoen ging kosten. Hij is vervolgens met dat papiertje de hele afdeling rondgegaan...", vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen haalt zijn neus op voor geld John de Mol

In andere afleveringen van de serie komen onder andere Jesse Klaver, Tim Hofman en Anna Nooshin aan het woord. Iedere zaterdag wordt op het YouTube-kanaal van SLAM! een nieuwe aflevering geplaatst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!