Beeld © ANP

Man van Quinty gaat moeder en dochter na 9 maanden weer zien

08 augustus 2020 16:26

Quinty Trustfull (48) en haar man Orlando (50) zijn bijna klaar om terug naar Nederland te verhuizen. Het koppel geniet momenteel van de laatste dag in Amerika, laat de presentatrice weten op Instagram.

"We genieten hier nog even van een heerlijk American breakfast. Het is weer een hoop geregel zo’n verhuizing, maar alles gaat voorspoedig en het meeste is achter de rug"

'We genieten hier nog even van een heerlijk American breakfast. Het is weer een hoop geregel zo’n verhuizing, maar alles gaat voorspoedig en het meeste is achter de rug', aldus Quinty.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Quinty Trustfull neemt afscheid van haar leventje in The States

Orlando werkte de afgelopen anderhalf jaar als assistent-trainer van Atlanta United onder Frank de Boer. Eind vorige maand werd bekend dat ze per direct weggaan bij de voetbalclub. Quinty pendelde al die tijd tussen Amerika en Nederland omdat ze ook nog Koffietijd presenteerde.

De presentatrice kijkt ernaar uit om weer terug naar Nederland te gaan. 'Weer lekker naar huis, naar de kids vrienden en familie. Orlando heeft zijn dochter en moeder al negen maanden niet gezien, dus dat wordt enorm ‘inhaal knuffelen’. Daar kijken we enorm naar uit.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!