Zoë Kravitz Beeld © ANP

Zoë Kravitz beschuldigt diversiteit Hulu na cancelen show

10 augustus 2020 02:32

Een paar dagen nadat haar show 'High Fidelity' werd gecanceld door Hulu, beschuldigt Zoë Kravitz (31) de streamingservice ervan niet genoeg diversiteit te laten zien in de programmering.

"Hulu heeft in ieder geval nog heel veel andere shows waarin vrouwen met een kleur te zien zijn. Oh wacht.."

De actrice plaatste donderdag een teleurgestelde reactie op Instagram over het einde van de show. Ze bedankte daarin haar 'High Fidelity-familie' en alle kijkers van de serie. Verschillende Hollywoodsterren lieten hun steun blijken in de comments. Tessa Thompson schreef dat ze de show enorm zal gaan missen, waarop Zoë dit weekend reageerde: "Het is oké. Hulu heeft in ieder geval nog heel veel andere shows waarin vrouwen met een kleur te zien zijn. Oh wacht.."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoë Kravitz schittert naast Robert Pattinson als Catwoman

High Fidelity was een reboot van de gelijknamige film uit 2000, die weer was gebaseerd op het boek met die titel van Nick Hornby. De makers van de nieuwe versie kozen voor een 'gendertwist', waarbij het mannelijke hoofdpersonage uit het boek nu een vrouw was. Deze eigenaar van een platenzaak werd in de film gespeeld door John Cusack. Eén van zijn castcollega's was Lisa Bonet, de moeder van de actrice.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babyvragen hangt Zoë Kravitz de keel uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!