Berget Lewis Beeld © ANP

Berget Lewis haast onherkenbaar na succesvol nieuw dieet

10 augustus 2020 15:03

Geen coronakilo's voor Berget Lewis (48). De zangeres heeft de afgelopen maanden gebruikt om zich een nieuwe levensstijl aan te meten en deelt trots het resultaat van haar harde werk op Instagram.

"Sinds ik het keto dieet volg gaat het zo hard"

'Sinds ik het keto dieet volg gaat het zo hard', deelt Berget met haar volgers. 'Heerlijke gezonde gerechten die iedereen kan maken en geen honger meer.' Volgens de Ladies of Soul-zangeres krijgt ze dagelijks de vraag wat nu haar 'geheim' is, en dat blijkt een flinke waslijst.

Eén van de belangrijkste punten naar een gezonder leven noemt de 48-jarige het lief zijn voor jezelf. Daarnaast geeft ze als tip om je te omringen met mensen die het écht goed met je voorhebben en wat je tegenhoudt uit je leven te bannen. 'Het leven zit helaas vol met ups and downs', maar volgens Berget is het het belangrijkste om niet op te geven.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berget Lewis uit de kleren na 27 kilo te zijn verloren

Haar volgers moeten even twee keer kijken naar de post, want Berget is al enorm veel afgevallen. 'Je ziet er fantastisch uit lieverd', schrijft Quinty Trustfull dan ook verbluft onder de foto. Ook Heleen van Royen, Britt Dekker, Chantal Janzen en Edsilia Rombley overladen haar met complimentjes.

Berget deed in het tijdschrift van Linda de Mol eerder al een boekje open over haar afvalrace en vertelde zo'n 27 kilo kwijt te zijn. "Ik maakte mezelf wijs dat een vol lichaam hoorde bij het genre muziek dat ik vertolk", zei ze daar. "Onzin. Gospel en soul zingen kan ook prima met een maatje minder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berget Lewis weer te zien op de bühne

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!