Beeld © FOX

Heather Morris in tranen door gemis Glee-collega Naya Rivera

10 augustus 2020 15:27

De dood van Naya Rivera blijft Heather Morris (33) parten spelen. Het gemis van haar 'Glee'-collega is groot en ze beseft dat ook hun fans de actrice enorm missen. Daarom heeft ze op haar Instagram een emotionele video geplaatst waarin ze haar volgers moed inspreekt.

"Ik weet dat veel van jullie je verloren voelen door wat er gebeurd is. Dat is normaal"

Heather heeft Naya's tragische dood door verdrinking op 33-jarige leeftijd nog geen plekje kunnen geven. Ook snapt de Glee-actrice dat de fans van de show maar moeilijk om kunnen gaan met het verlies. Daarom herdenkt ze haar beste vriendin nog eens op Instagram en bedankt ze haar volgers voor alle steun. "Ik hoef uit te leggen waarom Santana en Brittany's relatie in de serie zo belangrijk was", begint Heather. "Voor velen van jullie was het een inspiratie om het beste uit jezelf te halen. Naya en ik wisten heel goed hoe speciaal dat was." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans van actrice Naya Rivera komen bijeen om afscheid te nemen

"De fans hadden een enorme impact op onze verhaallijn", vervolgt Heather haar verhaal. "Jullie waren een belangrijk onderdeel in het creëren van iets bijzonders. Dat heeft veel voor mij en Naya betekent. Ik wil jullie daarvoor bedanken." De actrice voelt de behoefte om verbinding met haar en Naya's fans te maken, omdat ze 'weet hoe belangrijk onze relatie voor jullie was.' "Ik weet dat veel van jullie je verloren voelen door wat er gebeurd is. Dat is normaal." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naya Rivera vrijdag postuum te zien in Netflix-serie

Heather hoopt dat iedereen er 'voor elkaar' is in deze moeilijke tijd en dat haar fans begrijpen dat 'iedereen anders rouwt'. Vervolgens legt ze uit dat ze een brief aan Naya heeft geschreven, wat haar heeft geholpen om het een beetje te kunnen afsluiten. Naya verdween na een boottochtje met haar zoontje Josey, waar ze vijf dagen later werd gevonden. Je ziet alles over haar dood en verdwijning in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!